Programma’s

HET / Human Essentials Training

Méér bereiken door minder te doen! Geef je leven en werk gefocust vorm zoals jij het wenst. Neem ‘advanced leadership’ over jezelf. Geniet van daadwerkelijk coachen op succes en geluk.. Met de HET geef je dit leven een krachtige impuls. Lees meer.
 

ZelfOnderzoekZabbatical (ZoZ)

De ZoZ, ofwel ”ZelfOnderzoekZabbatical‘. Een buitengewoon intensieve en toch ontspannen persoonlijke sabbatical, van 1 week, met als rode draad het zelfonderzoek. We werken in een kleine groep (max 4 personen). Het intense individuele zelfonderzoekswerk wordt afgewisseld met momenten van uitwisseling. En er is weldadige rust en stilte.

One2one-training

Eén deelnemer, één trainer, één focus. Een 24-uurs ‘personal coaching intensive’, waarin je die ene levensvraag vanuit allerlei invalshoeken beziet, beschouwt en beleeft. Richt één etmaal lang de focus op jezelf; van één (13.00) tot één (13.00) uur.
 

Zelfonderzoek

Een grondige persoonlijke coaching via de ZKM-methode. Zonder waardeoordeel krijg je helderheid en overzicht over je eigen verhaal, je eigen leven. Een stevig fundament om tot keuzes, groei en verandering te komen. LEES MEER…..
 

Game of transformation

Een intensieve tweedaagse ervaring aan de hand van je persoonlijke focusvraag. Met maximaal vier personen maak je een individuele ontdekkingstocht vol nieuwe inzichten en perspectieven. Laat je meevoeren in dit wonderlijke spel. 

Kietelcoaching

Een verfrissende individuele coaching. Waarin je op het verkeerde been wordt gezet, het vuur aan de schenen wordt gelegd en op allerlei manieren wordt geprikkeld en uitgedaagd. Een versterkende plagerij uit een onverwachte hoek. Met een warme knipoog en een flinke dosis humor kom je snel en krachtig tot je kern.