Adres en route

Meerlo
locatie Meerlo

Chiel van der Linden
Myrke Stalman
Postbus 360
5800 AJ Venray
E-mail: hetcoco@hetcoco.nl
Tel: 0478-69 82 40

KvK: 160667741

Adres en route naar HET & Co & Co

Adres:

Kortenbos 7
5864 CW Meerlo

tel 0478-698240

Print hier uw route uit in pdf!
 


Route:

Vanuit Nijmegen, A73 zuidwaarts
*
 A73 Nijmegen Venlo (Meerlo ligt ± 30 kilometer onder Nijmegen)
* Afrit 9, Venray / Oostrum
* Einde afrit richting Oostrum/Wanssum N270
* N 270 enkele kilometers volgen, door Wanssum heen tot aan een rotonde, let op!: neem 1e afrit (richting Blitterswijck) en ga direct daarna links richting Blitterswijck (Peel en Maasroute bordje).
* Weg volgen tot Blitterswijck. Aan het begin van het dorp Blitterswijck vind je de eerste verkeersvertragende wegversmalling. Na de derde versmalling ga je de derde straat rechts: de Berkenstraat (dit is na: een autobedrijf, een wit huis en kapelletje, en een omheind bouwterrein; let wel, het is niet de aangegeven weg richting Meerlo).
* De Berkenstraat leidt je een kilometer of 2 door de bossen. Aan de linkerhand passeer je de Parkeerplaats van ‘manege winkens’. Kort daarna buigt de weg naar rechts; in die bocht sla je linksaf, dit is de Kortenbos.
* Deze straat rijd je in, je passeert na een paar honderd meter een wit huis aan de linkerkant, waarna de verharding ophoudt: hier ga je rechtsaf (zandweg). Nummer 7 is dan na 100 meter aan de linkerhand, draai vlak vóór het witte huis de poort in de parkeerplaats op. Loop terug naar het zandpad en bel aan op nummer 7 (kleine bel, rechts van de deur).

Vanuit richting Helmond/Deurne, oostwaarts:
Je komt via de N270 uit de richting Deurne, dan blijf je bij Venray de N270 volgen tot Wanssum, en volg bovenstaande instructies vanaf puntje 4.

Vanuit richting Venlo, noordwaarts:
* A73, afslag 10, Tienray, Castenray, Horst-Noord
* onderaan afrit Rechts richting Tienray(seweg)
* volg deze hoofdweg door Tienray heen, richting Meerlo
* u rijdt Meerlo binnen bij het bord Meerlo plus een kleine wegversmalling
* na 600 meter 1e weg Rechts, bij groot bord Welkom in Meerlo (Dorpbroekstraat)
* na wederom 600 meter einde van deze weg, Rechtsaf
* na 1 kilometer (u rijdt eerst over 2 drempels het dorp weer uit en vervolgens een stuk rechdoor) 1e weg Links, borden visvijver Meerlo/Blitterswijck en Kortenbos MBC) (Megelsum)
* na 400 meter (nadat de weg eerst scherp naar rechts is gedraaid), draait de weg scherp naar links; IN die bocht Rechtsaf (Richting Kortenbos MBC) (Kortenbos)
* Deze straat rijd je in, je passeert na een paar honderd meter een wit huis aan de linkerkant, waarna de verharding ophoudt: hier ga je Rechtsaf (zandweg). Nummer 7 is dan na 100 meter aan de linkerhand, draai vlak vóór het witte huis de poort in de parkeerplaats op.

  • NB.
  • 1. verschillende navigatiesystemen leiden anders door de laatste kilometers. Er zijn meer wegen om hier te komen. 2. Sommige systemen leiden naar Kortenbos nummer 5 (fam. Geurts), en zeggen dat de bestemming bereikt is. Klopt niet, wij zitten om de hoek, op nr 7, 100 meter een zandweg in.