Adres en route naar HET & Co & Co

Adres:

Kortenbos 7
5864 CW Meerlo

tel 0478-698240

Print hier uw route uit in pdf!
 


Route:

Vanuit Nijmegen, A73 zuidwaarts
*
A73 Nijmegen Venlo (Meerlo ligt 30 kilometer onder Nijmegen)
* Afrit 9, Venray / Oostrum
* Einde afrit richting Oostrum/Wanssum N270
* N 270 enkele kilometers volgen, door Wanssum heen tot aan een rotonde, let op!: neem 1e afrit (richting Blitterswijck) en ga direct daarna links richting Blitterswijck (Peel en Maasroute bordje).
* Weg volgen tot Blitterswijck. Aan het begin van het dorp Blitterswijck vind je de eerste verkeersvertragende wegversmalling. Na de derde versmalling ga je de derde straat rechts: de Berkenstraat (dit is na: een autobedrijf, een wit huis en kapelletje, en een omheind bouwterrein; let wel, het is niet de aangegeven weg richting Meerlo).
* De Berkenstraat leidt je een kilometer of 2 door de bossen. Aan de linkerhand passeer je de Parkeerplaats van ‘manege winkens’. Kort daarna buigt de weg naar rechts; in die bocht sla je linksaf, dit is de Kortenbos.
* Deze straat rijd je in, je passeert na een paar honderd meter een wit huis aan de linkerkant, waarna de verharding ophoudt: hier ga je rechtsaf (zandweg). Nummer 7 is dan na 100 meter aan de linkerhand, draai vlak vr het witte huis de poort in de parkeerplaats op. Loop terug naar het zandpad en bel aan op nummer 7 (kleine bel, rechts van de deur).

Vanuit richting Helmond/Deurne, oostwaarts:
Je komt via de N270 uit de richting Deurne, dan blijf je bij Venray de N270 volgen tot Wanssum, en volg bovenstaande instructies vanaf puntje 4.

Vanuit richting Venlo, noordwaarts:
* A73, afslag 10, Tienray, Castenray, Horst-Noord
* onderaan afrit Rechts richting Tienray(seweg)
* volg deze hoofdweg door Tienray heen, richting Meerlo
* u rijdt Meerlo binnen bij het bord Meerlo plus een kleine wegversmalling
* na 600 meter 1e weg Rechts, bij groot bord Welkom in Meerlo (Dorpbroekstraat)
* na wederom 600 meter einde van deze weg, Rechtsaf
* na 1 kilometer (u rijdt eerst over 2 drempels het dorp weer uit en vervolgens een stuk rechdoor) 1e weg Links, borden visvijver Meerlo/Blitterswijck en Kortenbos MBC) (Megelsum)
* na 400 meter (nadat de weg eerst scherp naar rechts is gedraaid), draait de weg scherp naar links; IN die bocht Rechtsaf (Richting Kortenbos MBC) (Kortenbos)
* Deze straat rijd je in, je passeert na een paar honderd meter een wit huis aan de linkerkant, waarna de verharding ophoudt: hier ga je Rechtsaf (zandweg). Nummer 7 is dan na 100 meter aan de linkerhand, draai vlak vr het witte huis de poort in de parkeerplaats op.


NB.
1. verschillende navigatiesystemen leiden anders door de laatste kilometers. Er zijn meer wegen om hier te komen. 2. Sommige systemen leiden naar Kortenbos nummer 5 (fam. Geurts), en zeggen dat de bestemming bereikt is. Klopt niet, wij zitten om de hoek, op nr 7, 100 meter een zandweg in.